Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

Despre noi

RoMark Intellectual Property este o agentie de proprietate industriala ce ofera servicii profesionale de consultanta cu privire la obtinerea drepturilor de proprietate industriala asupra marcilor, desenelor/modelelor industriale, inventiilor, la nivel national – OSIM, la nivel comunitar – OHIM, la nivel international – WIPO, precum si servicii prin care este asigurata protejarea ulterioara a acestora. RoMark Intellectual Property este parte a grupului RoLegal.

In cadrul agentiei noastre isi desfasoara activitatea avocati si consilieri autorizati in domeniul inregistrarii marcilor, desenelor / modelelor industriale si al brevetelor de inventie

Marcela Manea este specializata in Dreptul Proprietatii Intelectuale, avand o vasta experienta in inregistrarea marcilor, desenelor/modelelor industriale si inventiilor. Marcela Manea se afla la conducerea departamentului de proprietate intelectuala a firmei, astfel incat puteti apela la serviciile sale cu incredere.  Pe langa serviciile de consultanta pentru obtinerea drepturilor de proprietate industriala asupra marcilor, desenelor si inventiilor pe care le ofera, avocata noastra are o vasta experienta si in rezolvarea litigiilor de proprietate intelectuala, precum si in disputele legate de Dreptul Concurentei. Face parte din Baroul Bucuresti din anul 2006 si vorbeste fluent engleza.

Cristian Darie este specializat in Dreptul Comercial si Corporatist, legile de Imigrare si Drept Imobiliar. Are o experienta vasta in consilierea clientilor straini care doresc sa-si infiinteze firme in Bucuresti sau care au nevoie de consultanta in alte probleme de natura juridica, cum ar fi inregistrarea marcilordesenelor/modelelor industriale si inventiilor. Vorbeste fluent engleza si franceza.

Firma noastra este partenera a BridgeWest, o retea internationala de firme de avocatura si consultanti specializati in infiintarea de companii. In afara de aceasta importanta colaborare, suntem si membri ai Baroului Bucuresti. Pentru ca dorim sa venim in sprijinul a cat mai multor persoane si firme, suntem si parte a portalului de avocatura avocat.net. Ne mandrim si cu faptul ca suntem parte a portalului international de avocatura HG.org.

Serviciile noastre 


Printre serviciile oferite de echipa de la Romarkip.ro se numara:

  • reprezentare in instante in cazuri legate de Dreptul proprietatii individuale;
  • asistenta la inregistrarea desenelor industriale;
  • asistenta la inregistrarea marcilor si a altor tipuri de proprietate intelectuala;
  • consultanta legata de drepturile asupra proprietatii intelectuale;
  • asistenta la inregistrarea de brevete;
  • asistenta la inregistrarea de domenii de internet ca marci inregistrate.


Va oferim sprijin in a inregistra orice drept asupra proprietatii intelectuale atat la nivel national, cat si international. Pintre acestea, inregistrarea la nivel european este destul de cautata.

Stiind cat de importante au devenit drepturile asupra proprietatii intelectuale si cum lipsa acestora poate afecta o afacere, va recomandam sa nu ezitati sa ne intrebati despre cum va putem ajuta sa le protejati. Indiferent ca aveti nevoie sa inregistrati o marca sau un alt tip de proprietate intelectuala, echipa noastra va sta la dispozitie cu tot sprijinul necesar pe durata intregului process de inregistrare.

Aveti vreo intrebare legata de dreptul asupra proprietatii intelectuale? Suntem aici pentru a va raspunde concis si la obiect. 

Daca doriti sa inregistrati o marca la OSIM sau aveti nevoie de alte servicii legate de protejarea proprietatii intelectualenu ezitati sa ne contactati.