Site-ul nostru web folosește  cookie-uri în scopuri statistice.

Testimoniale

Am avut multe intrebari cu privire la legile proprietatii intelectuale din Romania, iar echipa de la Romarkip.ro  a fost foarte utila. Datorita cunostintelor lor, avem toate informatiile de care aveam nevoie. Recomandam celor care doresc sa inregistreze drepturile de proprietate intelectuala in Romania sa solicite serviciile acestora.

Jakub Chajdas, Avocat la CGO Legal Counseling (LawyersPoland.eu)

Romarkip.ro este una dintre firmele de top care pot ajuta in drepturile de proprietate intelectuala. BridgeWest a avut mai multe colaborari cu echipa de la  Romarkip.ro  si au fost foarte multumiti de serviciile acestora. Ii recomandam ca pe unii dintre cei mai de incredere parteneri ai nostri.

Vlad Cuc, Director BridgeWest

Am avut multe intrebari legate de litigii privind proprietatea intelectuala si am obținut informatii valoroase de la Romarkip.ro. Echipa de aici a fost foarte rapida in a raspunde intrebarilor noastre. Acesta este motivul pentru care ii recomandam altor persoane si companii care au nevoie de servicii de litigii asupra dreptului asupra proprietatii intelectuale.

Valeri Bendianishvili, Avocat la Business Setup Georgia LLC (CompanyFormationGeorgia.com)

Inregistrarea unei marci comerciale în Romania nu parea ușoara pana cand nu am cerut echipei de la Romakip.ro  sa ne ofere informatii legate de procedura. Ne-au explicat intreaga procedura si ne-au ajutat sa ințelegem cum functioneaza legislatia in domeniu in aceasta tara. Recomandam Romarkip.ro  daca aveti indoieli cu privire la legislatia proprietatii intelectuale in Romania.

Paul Gheorghiu, Specialist infiintare de firme – Sig Fiduciaire 
Companyformationswitzerland.com

Romarkip.ro este una dintre cele mai importante firme care lucreaza in domeniul proprietatii intelectuale in Romania. Recomandam serviciile lor ca fiind unele dintre cele mai bune la nivel national. Recomandam cu siguranta Romarkip.ro celor interesati sa isi inregistreze o marca.

Francesco Dagnino, Avocat la LEXIA Avvocati (www.lawyersitaly.eu)